Volg ons
Facebook LinkedIn
Archimate 2.1 Training

Wat is ArchiMate 2.1?
ArchiMate is een visuele modelleertaal voor het beschrijven en vormgeven van Enterprise Architectuur. Deze modelleertaal is geïntroduceerd als open standaard door The Open Group. ArchiMate kan gebruikt worden in combinatie met TOGAF® (een raamwerk voor Enterprise Architectuur), maar kan ook apart worden gebruikt.

Waarom ArchiMate 2.1?
In essentie gaat architectuur om het richting geven aan besluitvorming op zowel korte als lange termijn veranderingen. Omdat iedere architect, manager en designer zijn eigen taal spreekt is er een behoefte aan eenduidige communicatie. Door het gebruik van ArchiMate als een taal ontstaat er samenhang, doordat dit bedrijfs-, applicatie- en infrastructuurarchitecturen verbind waardoor de Enterprise Architectuur gemakkelijk gecommuniceerd kan worden. ArchiMate kan ook gebruikt worden om doelen te visualiseren en analyseren en te communiceren met stakeholders. 

Training
Een training in ArchiMate biedt u kennis over theoretische en praktische aspecten van ArchiMate en is nuttig als u deze modelleertaal in de praktijk wenst te gebruiken. 

Flyers
Voor meer informatie over ArchiMate (o.a. concepten, groeperingen en relatietypes) kun u onze flyers downloaden. 

ArchiMate® 3 training al vanaf €1195,- Schrijf je nu in

 • Classroom ArchiMate® 3 training

  Classroom ArchiMate® 3 training Verbreed en verdiep uw vaardigheden met de complete en praktijkgerichte ArchiMate® training. Met gratis licentie voor webbased ArchiMate modellering.

  Classroom ArchiMate
 • Live Online ArchiMate®

  Live Online ArchiMate® Nu online ArchiMate® training volgen van 15:00 tot 22:00 en in 1, 2 of 3 dagen? Het kan online bij The Unit Academy met een live trainer! Nu met gratis licentie voor de webbased ArchiMate® modelleringstool.

  Live Online ArchiMate
 • Gratis Webinars

  Gratis Webinars Maandelijkse gratis webinars met interessante architectuur onderwerpen.

  Webinars Overzicht
 • Trainingsoverzicht

  Trainingsoverzicht Detail overzicht beschikbare trainingen

  Trainingen overzicht

Onze klanten

Wintershall AirFrance Telfort Verdonck Klooster & Associates KPN