Volg ons
Facebook LinkedIn
Archimate 2.1 Training

ArchiMate® 3 Advanced Bridge Training

1-daagse ArchiMate + Practitioner Bridge Training

In deze 1-daagse training leert u alles over de nieuwe elementen, definities en lagen van ArchiMate 3.0. De training behandelt de delta tussen ArchiMate 2.1 en 3.0 en bereidt u voor op het The Open Group Advanced Bridge Examen. De training behandeld de ArchiMate 3 concepten en de verschillen met ArchiMate 2.1. Tevens wordt er aandacht besteed aan de examen voorbereiding. Een trainingsgroep bestaat uit maximaal 12 deelnemers.

  • The Unit is een erkende beroepsopleider.
  • BTW vrije training voor verzekeraar, bank en overheid.
  • Voor Vlaanderen is de KMO subsidie portefeuille beschikbaar.

Kosten

1-daagse ArchiMate training inclusief examenvoucher, trainingsmateriaal & examengarantie: €690,- ex BTW.

Wij bieden onze complete en praktische ArchiMate® training aan voor een scherpe prijs mét examengarantie! Meer dan 95% van de cursisten slaagt direct voor de examens, maar mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan kunt u kosteloos het herexamen afleggen. Een goede bescherming van uw investering, daar er bij deze training ter waarde van € 395,- aan examens is inbegrepen. De training is inclusief ArchiMate® 3.0 eBook, Pocket Guide, Reference cards en trainingsmaterialen. 


Examens

Om gecertificeerd te worden dient u ArchiMate 2.1 gecertificeerd te zijn en het The Open Group Advanced Bridge examen succesvol af te ronden. Dit examen toetst de delta tussen ArchiMate 2.1 & 3.0. De examen worden afgenomen bij onze examenpartner Pearson Vue. 


Incompany of workshop
Naast de reguliere training verzorgen wij ook graag uw ArchiMate® of TOGAF® incompany training of workshop. Hierbij kan rekening gehouden worden met specifieke wensen van uw bedrijf, zoals het trainen op uw locatie of over een gespreide periode.

Onze klanten

Rijkswaterstaat KPN Telfort ING ABN Amro